MERCURIUS ADR - RID - GHS CÍMKÉK, BÁRCÁK
A LEGNAGYOBB VÁLASZTÉK, 400 FÉLE VESZÉLYES ÁRU JELZÉS - MÁR 5,00 Ft / db -tól


CÉGÜNK 28 ÉVE

MAGAS SZAKMAI TAPASZTALATTAL ÉS SZINVONALON ÁLL
VÁSÁRLÓINK RENDELKEZÉSÉRE


MINDEN CÍMKE KAPHATÓ, AMI A VESZÉLYES ÁRU JELÖLÉSÉHEZ SZÜKSÉGESIATA/ICAO

Légi szállítás - IATA/ICAO Az ICAO (Nemzetközi Polgári Légiközlekedési Szervezet - International Civil Aviation Organization) öszeállította a technikai előírásokat a veszélyes anyagok légi szállításához (ICAO/TI).

A IATA-DGR előírások (Nemzetközi Légi Szállítmányozási Egyesülés - Veszélyes Anyagok Előírásai –International Air Transport Association - Dangerous Goods Regulations) tartalmazzák valamennyi ICAO/TI követelményt plusz egyéb előírást és korlátozást. A IATA-DGR-t ezért használják alapvetően a veszélyes anyagok légi szállításában. Különböző követelmények vonatkoznak a csomagolásra és a maximális csomag mennyiségre az elsődleges csomagolási egységben/szállítmány csomagban az utasszállító repülőgépek (PAX) és a teherszállító repülőgépek (CAO) esetében.

Utasszállító repülőgép - PAXA katalógusban "PAX" alatt (passenger aircraft, utasszállító repülgép) megtalálhatja a megfelelő csomagolási instrukciókat, amelyek meghatározzák az engedélyezett csomagolási és szállítási mennyiségeket az utasszállító repülőgépen szállítható veszélyes anyagokra vonatkozóan.

Az F-jelű anyagok szállítása tilos utasszállító repülőgépeken.

Teherszállító repülőgép - CAOA katalógusban "CAO" alatt (cargo aircraft – teherszállító repülőgép) megtalálhatja a megfelelő csomagolási instrukciókat, amelyek meghatározzák az engedélyezett csomagolási és szállítási mennyiségeket a teherszállító repülőgépen szállítható veszélyes anyagokra vonatkozóan.

Az F-jelű anyagok szállítása tilos teherszállító repülőgépeken.

KÖZÚTI - VASÚTI - LÉGI - BELVIZI - TENGERI VESZÉLYES ÁRU SZÁLLÍTÁS BÁRCÁI JELZÉSEI